طرز تهیه حریره بادام

به وبلاگ سایت مطالب جالب و زیبا در مورد آشپزی و بیوگرافی بازیگران و تعبیر خواب خوش آمدید

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

طرز تهیه حریره بادام

حریره بادام، طرز تهیه و دستور پخت حریره بادام خوشمزه و مجلسی، دستور پخت و درست کردن حریره بادام برای بزرگسالان و نوزاد برای نوزاده چهار ماهه و شش ماهه
دستور تهیه حریره بادام با شیر پاستوریره و آرد برنج مرحله مرحله

حریره بادام یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی می باشد که ارزش غذایی بالایی دارد. این حریره از جمله غذاهای کمکی بسیار مقوی و زود هضم می باشد و مادران میتوانند از 6 ماهگی از حریره بادام به عنوان غذای کمکی برای نوزادان خود استفاده کنند.

حریره بادام علاوه بر کودکان برای افراد مسن وبزرگسالان هم بسیار مفید است، زیرا برای افزایش ایمنی بدن، رشد استخوان ها وجلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن حریره بادام آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم حریره بادام را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی می توانید حریره بادام خوشمزه و مقوی برای نوزاد خود درست کنید.

مواد لازم حریره بادام
بادام 6 عدد
آرد برنج 2 قاشق سوپ خوری
شیر پاستوریزه یک استکان (حدود 60 میلی‌لیتر)
شکر 1 قاشق چای خوری
آب نصف استکان (حدود 30 میلی‌لیتر)
مراحل تهیه حریره بادام

1. برای شروع ابتدا بادام‌ها را در یک قابلمه کوچک می ریزیم و نصف لیوان آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد 30 ثانیه صبر می کنیم و بعد از روی حرارت بر می داریم. حالا بادام‌ها را با آب سرد آبکش می کنیم و بلافاصله پوست بادام ها را می گیرم. با این روش خواهید دید که به راحتی پوست بادام ها جدا می شود.

2. سپس بادام‌های پوست کنده را با نصف لیوان آب سرد و یک قاشق شکر در مخلوط‌‌ کن می ریزیم و چند ثانیه مخلوط می کنیم تا به مایه ای سفید رنگ و شیر مانند تبدیل شود. این مخلوط را در قابلمه ای می ریزیم و روی شعله ملایم می گذاریم و20 دقیقه به طور مرتب هم می‌زنیم تا بپزد.

3. در این مرحله که مخلوط روی حرارت هست، آرد برنج را در شیر سرد حل می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت به صورت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود و مانند ماست قوام پیدا کند. حالا قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا حریره بادام خنک شود.

4. پس از اینکه حریره بادام خنک شد، آن را با سلیقه و ذائقه خود تزیین می کنیم و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این حریره بادام خوشمزه ومقوی لذت ببرید.

نکات تکمیلی حریره بادام
نگهداری

مقدار اضافی حریره بادام را می توان در ظرف بسته بندی تا دو روز در یخچال نگه داری کرد. برای نگهداری حریره در یخچال، اجازه می دهیم تا کاملا سرد شود، سپس درب ظرف را بسته و آن را در یخچال می گذاریم.

با توجه به اینکه کودک 6 ماهه برای رشد و نمو بهترغیر از شیر مادر باید غذای کمکی نیز بخورد و شیر مادر به تنهایی نمی‌تواند تمام نیاز‌های بدن کودک را تامین کند، میتوان از حریره بادام استفاده کرد.

منبع : https://baronak.com/5219-harire-badam/





:: برچسب‌ها: طرز تهیه حریره بادام , حریره بادام , طرز تهیه دسر , آموزش آشپزی ,
:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : سایت مطالب جالب و زیبا
ت : شنبه 31 فروردين 1398
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
پشتیبانی